Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >
Νέα
> Company News About Ζυγογέφυρα Hener που εξάγεται στη Γκάνα, Αφρική

Ζυγογέφυρα Hener που εξάγεται στη Γκάνα, Αφρική

2021-02-07

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ζυγογέφυρα Hener που εξάγεται στη Γκάνα, Αφρική

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020, καλωσορισμένοι Hener πελάτες από τη ΓΚΑΝΑ από την Αφρική. Οι τεχνικοί έκαναν έναν επαγγελματία και απαρίθμησαν την εξήγηση, η οποία από την κοπή πιάτων, διαμόρφωση ακτίνων του U, η συγκόλληση, η ανατίναξη πυροβολισμών, η διαδικασία ψεκασμού, τα χαρακτηριστικά αισθητήρων, το πιάτο βάσεων και η εγκατάσταση της ζυγογέφυρας. Μέσω αυτής της αληθινά ορατής επίδειξης, ο πελάτης αναγνώρισε ιδιαίτερα τη διαδικασία παραγωγής Hener, και υπέγραψε τη σύμβαση επίτόπου.

 

Με την εφαρμογή της πολιτικής «μιας ζώνης, ενός δρόμου», η Κίνα και η συνεργασία διεθνούς εμπορίου γίνονται μεγαλύτερες και μεγαλύτερες, αλλά μόνο τα καινοτόμα προϊόντα μπορούν να συνεχίσουν να αναγνωρίζονται από τους διεθνείς πελάτες. Στο φόρουμ Boao που έγινε σε Hainan τον Απρίλιο του 2018, ο Πρόεδρος ΧΙ Jinping ανέφερε επανειλημμένα τη μεταρρύθμιση και την καινοτομία. Πράγματι, η εθνική ανάπτυξη χρειάζεται τη μεταρρύθμιση και την καινοτομία, και η επιχειρηματική ανάπτυξη πρέπει να πραγματοποιήσει τη μεταρρύθμιση και την καινοτομία στο τέλος. Πρέπει να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τις σημαντικές ανακαλύψεις στη τεχνολογική καινοτομία, να χειραφετήσουμε συνεχώς και να αναπτύξουμε την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, και αυξάνουμε την παραγωγικότητα της εργασίας. Η έρευνα και η ανάπτυξη προϊόντων Zonjli συμβαδίζουν πάντα με την ανάπτυξη της αγοράς, που οδηγεί τη ζυγίζοντας βιομηχανία, και είναι δεσμευμένες να καλύψουν καλύτερα την απαίτηση των χρηστών.

 

Κάτω από την καθοδήγηση της πρωτοβουλίας ζωνών και δρόμων, Zonjli θα είναι συνεργάτης με περισσότερους διεθνείς πελάτες, αμοιβαίο όφελος και θα δημιουργήσει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.