Να στείλετε μήνυμα
Σχετικά με εμάς

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Σπίτι >

Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD
Το ζύγισμα Hener βρίσκεται σε Changzhou, επαρχία Jiangsu και έχει δικών να αναπτύξουν το τμήμα μπορεί cOem που θέλετε
Εισαγωγή

 

Εμπιστευτείτε την πλούσια εμπειρία μας στην παραγωγή σε κλίμακα,Μπορούμε να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας από την τοπική αγορά της Κίνας και άλλες διαφορετικές χώρες τα τυποποιημένα προϊόντα και εξατομικευμένα προϊόντα πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις τουςΚατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχουμε εξαγάγει σε πολλές χώρες, όπως η Ιαπωνία, η Γερμανία, ο Καναδάς, η Ισπανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, η Καμπότζη, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σιγκαπούρη, η Αυστραλία κλπ.Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν πάρει την πιστοποίηση CE., NTEP, OIML κλπ.

“ΠΡΟΦΕΣΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΟΣ, ΠΡΟΕΡΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ και ΑΝΑΒΑΣΕΙΣΤΕΡΑΣ Προϊόντα” είναι η υπόσχεσή μας στους πελάτες.Πιστεύουμε ότι μια μακροχρόνια συνεργασία δεν προέρχεται μόνο από προϊόντα υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές αλλά και από τις καλύτερες υπηρεσίεςΑπό την πρώτη φορά που επικοινωνείτε μαζί μας, εσείς ή όχι μόνο οι πολύτιμοι πελάτες μας, είστε επίσης ο μελλοντικός συνεργάτης μας για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς σας.να σας παρέχει μια σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής και εγκατάστασης προϊόντωνΓια τα εξαντλημένα προϊόντα, παρέχουμε δια βίου υπηρεσίες μετά την πώληση.

Χάρη στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, σας προσκαλούμε ειλικρινά να συνεργαστείτε μαζί μας και να αναπτύξει την επιχείρηση μαζί,Και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να έχουμε καλή συνεργασία και να μεγαλώσουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον..

Ιστορία

Το Henger ιδρύθηκε το 2003, και η νέα πύλη εργοστασίων χτίστηκε το 2005. Το 2010, οι πωλήσεις υπερέβησαν 100 εκατομμύρια. Το 2012, ανέπτυξε τις υπερπόντιες αγορές και κέρδισε τον τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας το 2018. Ως τα τέλη του 2020, έχει μια ομάδα εξωτερικού εμπορίου 20 ανθρώπων.Κίνα Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Ομάδα

Κίνα Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Changzhou Winlit Industry Technology CO.LTD Εταιρικό Προφίλ 1